BLOG BRANKO EIJSSEN

Scroll down to content

Voor het eerst in de geschiedenis woont meer dan de helft van de wereldbevolking in steden, en die trek naar de stad houdt voorlopig aan. ‘Alles is stad geworden’, zei de Nederlandse architect Winny Maas in 2009 in de Volkskrant.

Een fascinerend gegeven. Er is geen onderwerp dat mij meer boeit dan (het leven in) de stad. In al zijn facetten: van architectuur tot cultuur en van innovatie tot toerisme. Dit is een weblog over kleine en grote steden, en metropolen. Inmiddels zijn er op mijn blog meer dan 150 artikelen te lezen. De teller staat op vijftig bezochte landen wereldwijd. De foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld.

Klik hier voor een inhoudsopgave.

Branko Eijssen, Maastricht

Is momenteel hoofd marketing en communicatie bij VDL Bus & Coach bv. Hij werkte eerder als creative director bij Mediahuis Limburg, uitgever van onder andere De Limburger. Bij die krant was hij werkzaam als verslaggever en lid van de hoofdredactie. Geboren op 19 oktober 1977 in Jakarta, woont in Maastricht.

Volg City2city ook op Instagram 

Volg mij via: www.twitter.com/Branko77

Je kunt me ook vinden op:

Linkedin

Facebook

Advertenties

4 Replies to “BLOG BRANKO EIJSSEN”

  1. Succes met je blog. Erg leuk. Ik zal je blog mijn links plaatsen. Ook ik schrijf regelmatig over STAD maar ook land, met name over Rotterdam, maar ook over Amsterdam en New York en onlangs nog over Valencia. Op mijn blog http://www.renehoeflaak.com kan je een aantal verhalen teruglezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: